Veel gestelde vragen

ALGEMEEN

Wat kost het om mijn keuken te laten wrappen?

De kosten zijn afhankelijk van de staat, grootte en lay-out van de keuken.
Elke keuken is anders waardoor hier geen vaste tarieven aan verbonden zijn. Gemiddeld kosten het wrappen van een keuken tussen de €999,- en €2000,- incl. btw

Het wrappen van uw keuken is veel aantrekkelijker dan het totaal vernieuwen van de keuken. De minimale prijs van het vervangen van uw complete keuken bedraagt rond de €4500,- terwijl u bij pimpjekeuken.nl al vanaf €999,- van een totale make-over geniet

Waarom wrappen ipv een nieuwe keuken?

Een nieuwe keuken kan een flinke kostenpost zijn en neemt aanzienlijk veel tijd in beslag. Er zijn vele voordelen van een keuken make-over in vergelijking met een totaal nieuwe keuken: u kunt namelijk uw keuken volledig personaliseren naar eigen smaak. Kies uit ruim 200 kleuren en designs. 

Van volle kleuren, pastels, hout, steen, marmer tot leer en betonlooks.Oneindige combinatiemogelijkheden volledig naar wens samen te stellen

Zijn er nog bijkomende kosten?

Nee, geen verrassingen

Naar aanleiding van de offerteaanvraag, ons telefoongesprek of persoonlijke kennismaking maken wij vooraf een prijsopgaaf voor het wrappen van uw keuken. Zo weet u vanaf het begin wat de prijs zal gaan worden, en komt u niet voor verrassingen te staan. 

Hoe lang duurt het wrappen van mijn keuken?

 Wij zijn over het algemeen in één volle dag klaar met de keuken, maar het kan zijn twee dagen bezig zijn Dit is onder andere afhankelijk van de grootte en de lay-out van uw keuken.

Wrappen jullie door het hele land?

Ja Zeker! wij wrappen van Rottumerplaat tot Vaalserberg en ook belgie staat bij ons in de navigatie.

MATERIALEN

Wat is het voor materiaal?

Pimpjekeuken.nl gebruikt uitsluitend voor interieur ontwikkelde folie van de beste kwaliteit. Deze folie heeft een extra dikke laminaatlaag, met een sterk hechtende lijmlaag. Het materiaal is kras- en stootbestendig laat geen vieze vingers achter en blijft, bij normaal gebruik, zeker tien jaar goed.

Welke kleuren en motieven zijn er?

Van pastels, hout, steen, marmer tot leer en betonlooks.

Oneindige combinatiemogelijkheden volledig naar wens samen te stellen.

 Vraag een kleurenwaaier aan of laat u inspireren door het grote kleuren boek tijdens ons bezoek.

Verandert er iets bij het schoonmaken?

Nee, u kunt gewoon de keuken reinigen zoals u dat gewend bent.

GARANTIE

Is er garantie?

Jazeker is er garantie, Door onze vakbekwame monteurs en duurzame materialen geven wij een garantie van 6 jaar. U kunt dus zorgeloos van uw nieuwe keuken genieten.

Hoe lang gaat een wrap mee?

Het is natuurlijk per huishouden verschillend hoe intensief de keuken gebruikt wordt. Maar bij normaal gebruik kan de keuken zeker weer 10 jaar verder.